Tuesday, September 16, 2008

Los Angeles, CA

13.9.08 Los Angeles, CA

Aamusella heräsin bussista ja oltiinkin jo Venuen takana parkissa. Ihan bussin vieressä oli Denny´s ravinteli, jossa käytiin vetäsemässä aamupalat. Takahuone oli aikas iso ja viihtyisä, oli suihkut ja pelit. Iltapäivä meni aika lailla nettiä selaten. Löytyi aikas hauska sivusto nimeltä yearbook yourself.com, jossa voi tällätä oman lärvin erilaisiin vanhoihin koulukuviin. Kannattaa kokella :-)

Keikalla oli yli 2000 ihmistä katsomassa, joten oli mahtava soittaa. Ibanez-kitaroiden Mike oli katsomassa keikkaa, ja myös ihmisiä levy-yhtiöstä. Keikan jälkeen kävimme pyörähtämässä Sunset Boulevardilla legendaarisessa Rainbow Room ravintelissa. Se sijaitsee ihan Key Clubin vieressä, jossa viimeksi täällä ollessamme soitimme. Bussille palattuamme tapasimme muutaman fanin vielä ja juttelimme niitä näitä. Kiitos faneille lahjoista :-)

09/13/08 Los Angeles, CA

When I woke up in the morning we were already at the venue. We went to have a breakfast at Denny´s which was just next to the bus. The back stage was really cool, there was a shower and everything. the afternoon went by just basically surfing on the internet. We found a great site called yearbook yourself.com…It´s pretty funny, you can put your own face to different kinds of old school photos…It´s worth trying…
There were over 2000 people attending to the show, so we had a great time on stage. Mike from Ibanez guitars was there to see and meet us, also people from the Record Company. After the show we went to legendary club called The Rainbow Room which is located in Sunset Boulevard, right next to Key Club that we actually played in last time we were here. When we got back to the bus there were still some fans waiting for us and we got some gifts. I´d like to thank you on behalf of our whole crew for the gifts :-)

5 comments:

mirai_moon said...

HAHAHA!
Elias's photograph is
Amusing(Fun) :D !
(I will also try it. :P )

Thank you for a happy photograph.
Kiitos :) !!!!

Marìa Celeste said...

ahahaahahahah..Elias...you are great in the photo (old school photo)...REALLY funny =)
I am laughing so much...Great :-)

Silverwolf said...

2000! That must be scaring!

That must be a good site, I will take a look a this, thanx!

Nice picture ;)At the beginning I haven't read what you wrote and I thought you had cut your Hair !

Technofriik said...

Hieno konsertti Losissa mutta aivan liian lyhyt tietenkin! ;) Ja Tonyn laulut ei meinannu kuulua eturiviin kaiuttimien sijaintien takia joten yritin itte sitten hoilottaa melodiaa hahaha :P Joka tapauksessa, kiva nahda suomalaisia taalla rapakon takana!

Tuomas mainitsi "Sateenkaaren" ennen keikkaa ja oli tarkotus tulla teita kaikkia sinne moikkaa mutta paasin lahtee Wilternista vasta yhen aikoihin joten se jai siihen...maybe next time! :)

P.S. Kiitos plekusta, Elias! Siina kavi hieman hassusti kun heitit sen mulle....sita ei loytynyt mistaan ja luulin et joku muu sen nappas mutta kun paasin himaan, pleku putos paidan sisalta! :D

Silverwolf said...

O I haven't seen, Henkka seems to have the same shoes that Popeda's singer...